Deze review zijn afkomstig van Advieskeuze

Voor iemand die niet in de financiële wereld zit en geen tijd heeft om zich daarin te verdiepen was het fijn om iemand te hebben die verstand van zaken had en alle nodige regelzaken uit handen kon nemen. Prima advies gekregen, helder en duidelijk, zonder verkooppraatjes. Alles verliep soepel. Heb de adviseur al aan anderen aanbevolen.

S. Requerme

De adviseur is adviseur die alleen maar positieve ervaringen achterlaat bij zijn klanten, ik ben via kennissen bij de adviseur terecht gekomen voor aankoop van mijn woning. Ik heb 3 keer een poging gedaan om een nieuwe woning te kopen maar iedere keer ben ik door de andere adviseurs verkeerd geholpen en iedere keer werd het afgewezen!

En dit door slechte kennis en ervaringen van de adviseurs, ik heb zoveel onnodoge kosten gemaakt voor niets.. De adviseurs waar ik terecht kwam waren zo duur terwijl ze zo slecht zijn in communiceren, kennis, aandacht, inzicht op het dossier… ik moest zelf alles in de gaten houden zoals de voorbehoud verlening enzz… bij deze adviseur ging alles zo soepel en snel..en veel goedkoper, ik kon zo makkelijk communiceren met de adviseur via de watsapp en daardoor had ik geen enkel stress ervaren wat dus eigenlijk het belangrijkste is tijdens deze periode. Ik kan wel van alles zeggen maar ik kom uit op 1 woord de adviseur verdient een uitstekend

Ersin

Ik ben eerder bij een andere hypotheekadviseur geweest om een hypotheekofferte op te vragen, dit vergt veel tijd en aan het eind van het gesprek liep ik naar buiten met eigenlijk nog erg veel onduidelijkheden. Toen bij deze adviseur terecht gekomen. Erg tevreden betreft onze communicatie. Helder en duidelijk.

Bij onduidelijkheden betreft het papierwerk is er altijd de adviseur die mij hier direct op een heldere manier duidelijkheid over kan verschaffen. Hij handelt erg snel zowel via de mail als Telefoon ( whatsapp 👍) Mijn hypotheek is rond en alles is netjes en correct afgehandeld. Zeer zeker het aanbevelen waard.

S.Schmidt

Ik ben via een kennis bij deze adviseur terecht gekomen, en vanaf het eerste gesprek meteen een goed gevoel gehad. Elke stap werd mij duidelijk uitgelegd. tot aan het tekenen van de koopakte heel erg goed begeleid. Ik ben iemand die niet veel verstand heeft van de hypotheek wereld, maar door de gesprekken begrijp ik er nu een beetje van! De adviseur is altijd goed te bereiken, and last but not least: geen verkooppraatjes!

W. Thani

Uitstekende adviseur, neemt initiatief. Op het eerste gezicht komt hij wat aarzelend over, maar vergis je niet! Hij weet van aanpakken, komt met een goed advies en reageert altijd snel.

Anoniem

Zeer deskundig en goed advies met betrekking tot de afsluiting van mijn nieuwe hypotheek. Zag zelf door de bomen het bos niet meer. Maar door de goede adviezen van de adviseur is alles tot in de kleinste details goed geregeld. Een aanrader voor iedereen die een hypotheek wil afsluiten. Ook de kosten voor het werk dat hij voor je doet vallen zeker onder de laagste in deze branche.

Vincent van Kampen

The advisor is a very knowledgeable man and has a solid understanding of the mortgage market in The Netherlands. He was always available, flexible and responded quickly to our questions and concerns. He’s someone I would recommend to anyone who wants to receive financial advice.

James Powell

Ik ben zeer tevreden over onze hypotheekadviseur Rob Schouten. Elke stap in het proces heeft hij ons goed bijgestaan en de juiste adviezen gegeven. Hij is goed bereikbaar; neemt de telefoons (bijna) altijd op en als hij niet kan opnemen laat hij altijd wel een bericht achter en belt zodra hij kan terug. Hij was zelfs te bereiken toen hij met vakantie was (ik meen dat t Spanje was). Het maakt niet uit hoe complex je situatie is, Rob weet wel een uitweg voor je te vinden.

Atilla